Alfa și Omega

Dragi cititori,

vă propun un mesaj al Sfântului Arhanghel Mihail pe care-l consider foarte serios și puternic; el anunță timpurile noi care ne așteaptă și pe care le definește drept ”timpuri extraordinare, pe care omenirea nu le-a mai cunoscut”.

Ne supune atenției seriozitatea misiunii noastre și necesitatea de a răspunde invitației lui Dumnezeu cu mare responsabilitate. În același timp, ne deschide spre speranța unui viitor radios pentru fiii lui Dumnezeu. Celor care doresc să aprofundeze ulterior temele atinse în mesaj, le amintesc de cartea ”2012 Alegerea decisivă a omenirii”, recent publicată, în care sunt reliefate liniile acțiunii universale a lui Dumnezeu în aceste timpuri.

Vă doresc să acceptați cu toată ființa voastră invitația Sfântului Mihail și să participați plenar la acțiunea lui Dumnezeu.

Vă binecuvântez în Cristos; Dumnezeu să vă dea pacea.

Mesajul Sfântului Arhanghel Mihail

din 20 noiembrie 2012

”Pace, vouă, frați și surori de pe Pământ care Îl iubiți și-L slujiți pe Dumnezeu-Tatăl prin Fiul, în Spiritul Sfânt! Încă o dată, Dumnezeu mă trimite la voi pentru a vă ajuta să înțelegeți drumul de urmat  în aceste timpuri.

Anul 2012 e pe sfârșite; a fost un an crucial, de alegeri decisive pentru întreaga omenire, mai ales pentru cea de pe Pământ. Mai rămâne puțin timp, în care acțiunea lui Dumnezeu în suflete va fi și mai intensă, pentru a face ca, cât mai mulți oameni cu putință să-L aleagă pe Isus Cristos și prin El să-L aleagă pe adevăratul și unicul Dumnezeu, Domnul întregului Univers. În acest an, Spiritul Sfânt a chemat neîncetat bărbați și femei de pe toate planetele, acționând profund în fiecare din ei, pentru a-i ajuta pe toți să-L aleagă pe Isus Cristos și, astfel, să se pregătească pentru evenimentele care ne așteaptă pe  toți.

Începând din anul care vine, întregul Trup Mistic va fi antrenat treptat în acțiunea puternică a lui Dumnezeu pentru a reuni în Cristos întreaga Creație. La această acțiune vor participa îngerii, sfinții, bărbații și femeile care vor fi decis să-L slujească pe Dumnezeu; comuniunea sfinților va fi o forță vie și operantă în Univers. Fiecare va participa în măsura și în modul stabilite de Dumnezeu, după originalitatea proprie; și sufletele din Purgator își vor avea partea lor în această acțiune.

Acțiunea lui Dumnezeu va fi tot mai puternică și, progresiv, îi va pune în criză pe Lucifer și pe discipolii săi, atât pe Pământ cât și pe celelalte planete. De aceea, Dumnezeu are nevoie de un popor pe care să poată conta, fidel și supus voinței Sale, asupra căruia să poată revărsa haruri îmbelșugate și  tot mai puternice.

Poporul lui Dumnezeu va începe să trăiască Comuniunea Universală. Asta înseamnă că omenirile care trăiesc pe diverse planete, încet-încet, se vor întâlni și se vor uni pentru a forma un singur popor: Poporul lui Dumnezeu, adunat în jurul Păstorului și Învățătorului Său, Isus Cristos, care îl va conduce la Noua Creație. Această comuniune între diversele omeniri se va dezvolta treptat și va accelera acțiunea lui Dumnezeu. Poporul lui Dumnezeu va fi alcătuit din fii adevărați, supuși Tatălui, care vor împlini prompt poruncile Sale și vor pune în practică legile Sale.

Până acum, ați putut vedea comportamentul omenirii voastre, în bună parte egoistă, ostilă față de Dumnezeu și potrivnică legilor Sale; v-ați obișnuit cu încetineala cu care omenirea voastră răspunde invitațiilor lui Dumnezeu. Nu cunoașteți comportamentul altor oameni din Univers, credincioși lui Dumnezeu, care nu au altă dorință decât aceea de a-L iubi și de a-L sluji pe Dumnezeu, deoarece resping egoismul și ascultă prompt de voința divină. Acești oameni vor intra în comuniune cu voi și vor lucra cot la cot cu voi pentru Împărăția lui Dumnezeu. Astfel, acțiunea lui Dumnezeu și a poporului Său vor fi din ce în ce mai rapide.

Acest popor va fi tot mai unit cu instrumentele extraordinare din aceste timpuri: îngerii, Nucleul Central, frații și surorile din Univers fideli lui Dumnezeu. Aceasta îi va permite poporului să participe plenar la acțiunea lui Dumnezeu și-l va ocroti. Dumnezeu va dezvălui treptat acțiunea acestor instrumente, făcând-o tot mai vizibilă, pentru ca drumul poporului să fie pe deplin orientat înspre Isus Cristos, iar acțiunea sa să fie incisivă și unanimă.

Tot drumul parcurs de diversele omeniri din Univers în acești ani, a servit ca pregătire pentru misiunea care îl așteaptă pe poporul lui Dumnezeu în anii care urmează. Începând cu anul 2013, toți cei care, în acești ani, L-au primit cu totul pe Isus Cristos ca Fiu al lui Dumnezeu și Mântuitor și au decis să-L slujească fidel pe Dumnezeu oferindu-I viața prin Preacurata Fecioară Maria, vor fi chemați să facă parte din Poporul Nou. Acest popor va fi trimis în misiune în întregul Univers ca să-L vestească pe Isus Cristos.

Va începe astfel marea misiune universală a Bisericii, adică a Poporului Lui Dumnezeu. Nimeni nu va opri această misiune. Fiii lui Dumnezeu vor străbate Universul pentru a căuta și a salva ceea ce era pierdut și pentru a-l readuce la Cristos, pentru ca Cristos să-l reconducă la Tatăl, în puterea Spiritului Sfânt. Preoția împărătească a poporului va atinge plinătatea. Acestui popor îi vor fi dați noi păstori după Inima lui Cristos. Fiecare bărbat și femeie de bunăvoință, în orice colț al Universului, va primi Vestea Mântuirii.

Împărăția lui Lucifer va începe să se clatine; fiii întunericului vor fi lăsați de-o parte și nu vor mai putea împiedica drumul poporului lui Dumnezeu. Înainte, însă, va fi o luptă mare între fiii luminii și fiii întunericului: Lucifer va face tot ce-i stă în putință pentru a amăgi poporul lui Dumnezeu și pentru a-l abate din drum, însă va trebui să capituleze în fața forței comuniunii sfinților. Cu cât poporul va fi mai sigur și mai puternic, cu atâta acest timp va fi scurtat.

MEDUGORJE 025

Tot ceea ce Fiul lui Dumnezeu a vestit și a prezis, va trebui să se realizeze în poporul Său Sfânt. El e Alfa și Omega: ceea ce a început în El, în El se va împlini.

Dumnezeul cel Preaînalt mi-a cerut să fiu în fruntea poporului Său în aceste timpuri,   să-l adun din toate părțile Universului și să-l conduc la Isus Cristos, să-l ocrotesc de rău și să-l păstrez în legile lui Dumnezeu. Sarcina mea e aceea de a deschide neîncetat calea fiecăruia dintre voi și întregului popor al lui Dumnezeu, pentru ca drumul spre Isus Cristos să fie cât mai rapid.

Dumnezeu a vrut să fiu și în fruntea instrumentelor extraordinare  din acest timp.  Mi-am acceptat îndatorirea din iubire pentru Dumnezeu și pentru poporul Său, și o voi împlini cu toate puterile mele. Eu sunt Înaintemergătorul venirii în slavă a lui Cristos, pentru a vă pregăti inimile ca să-L primească în puterea Sa. De aceea, vă chem încă o dată la o decizie fermă pentru Isus Cristos, pentru ca eu să pot conta pe colaborarea voastră deplină.

Invit întreaga omenire de pe Pământ, pe conducătorii popoarelor și ai religiilor, să-L recunoască pe Isus Cristos ca Fiu al lui Dumnezeu și Mântuitor și să se supună puterii și autorității Sale.

Invit într-un mod special creștinii de pe Pământ să depășească dezbinările dintre ei și să se pună umili la dispoziția planului lui Dumnezeu pentru aceste timpuri, acela de a reuni în Cristos toate cele din Cer și de pe Pământ.

Îl invit pe Papa și pe toți Păstorii Bisericilor Creștine să hrănească și să ocrotească credința poporului cu oferirea deplină a vieții lor, să îndemne neîncetat credincioșii la integritatea vieții și a credinței. Îi invit să păzească cu curaj turma care le-a fost încredințată, în fața oricărui atac al răului.

Lucrurile pe care vi le-am spus se vor împlini în modul și la vremea hotărâtă de Domnul Universului. Fiecăruia dintre noi îi revine să pornească la drum înspre ceea ce ne așteaptă și este în Gândul lui Dumnezeu, care toate le întocmește spre binele fiilor Săi. Fiecăruia îi revine să-și facă partea cu seriozitate, responsabilitate și iubire. Toate ne vor fi date și nimic nu ne va lipsi. Fiecare din voi va ști cu certitudine ce va avea de făcut, pentru că totul vă va fi revelat la timpul potrivit și în modul potrivit și fiecare va fi călăuzit de Spiritul Sfânt în mod sublim.

Suntem pe cale de a intra în niște timpuri extraordinare, pe care omenirea nu le-a mai cunoscut; de aceea, vă invit încă o dată să vă oferiți viața lui Isus prin Inima Neprihănită a Mariei. Aceasta este condiția indispensabilă ca să se împlinească pentru fiecare din voi promisiunile lui Dumnezeu.

Vă asigur de rugăciunea mea și vă preced pe cale. Cetele mele îngerești vă vor fi alături și instrumentele extraordinare ale lui Dumnezeu vă vor susține. Binecuvântarea mea să coboare peste fiecare din voi și peste tot poporul lui Dumnezeu, în Numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt”.

Cf. Lc 19,10

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s