Reîmpăcarea cu Dumnezeu

Mesajul Duhului Sfânt din 06. decembrie 2000

…fragment din cartea Dincolo de marea barrieră

“La sfârşitul timpurilor, Dumnezeu va fi Totul în toate. Fiecare va ajunge la uniunea desăvârşită cu Creatorul său, după modelul uniunii care există între Cele Trei Persoane ale Preasfintei Treimi. Voi trăiţi în vremurile în care Milostivirea lui Dumnezeu operează la maximum pentru a-i oferi omenirii posibilitatea de a se reîmpăca cu Isus Cristos. Fără reconciliere, omenirea nu poate intra în mântuire, pentru că mântuirea fiecăruia vine doar prin Isus Cristos, indiferent că e vorba despre vii sau despre morţi. Aceasta pentru că omenirea, în sine, rămâne una, fie în dimensiunea pământească, fie în cea de după moarte, o omenire pe care Isus Cristos doreşte să o salveze şi să o încredinţeze Tatălui. Eu acţionez neîncetat atât în sufletele celor vii cât şi în sufletele celor răposați, precum şi în întregul Univers, pentru că aceasta este sarcina Mea: să sfinţesc Creaţia şi să o port la Isus Cristos, în Care se află plinătatea Adevărului.

Fără reîmpăcarea cu Isus Cristos, acţiunea Mea nu poate fi deplină şi Tatăl nu poate atrage la Sine omenirea. De aceea e necesar ca toţi, fie vii, fie decedaţi, să fie reîmpăcaţi cu Dumnezeu prin Isus Cristos, să intre în această împăcare care este milostivire. Acum este momentul alegerii, şi trebuie să vă hotărâţi pentru Lumină sau pentru întuneric. Este momentul să faceţi pasul de a vă împăca cu Isus şi de a primi vestea Sa, pentru ca fiecare să fie în stare să hotărască de care parte vrea să stea.

Cine Îl primeşte pe Isus Cristos e salvat, cine Îl refuză nu se poate împăca cu Dumnezeu. Acest lucru este fundamental, pentru că harurile nu operează dacă lipseşte reconcilierea profundă între Dumnezeu şi om. Dacă omul nu se hotărăşte în mod serios să-I aparţină lui Cristos, dacă nu se hotărăşte să ajungă la jertfa de sine aşa cum a făcut Cristos, dacă nu vrea să moară propriului eu pentru a ajunge la Iubirea desăvârşită, nu poate fi ascultător faţă de Tatăl. Dacă nu ascultă de Tatăl, nu poate găsi nici viaţa. Isus doreşte să conducă fiecare suflet la Tatăl. Cine se decide pe deplin pentru viaţa în Isus Cristos, ajunge la Tatăl.

Trebuie să vă întoarceţi la Tatăl. Sufletul vostru e pribeag atâta timp cât e departe de Tatăl vostru. Trebuie să vă întoarceţi la Acela care v-a creat. Aceasta este mântuirea! Întregul vostru drum de pe Pământ sau din Purgator trebuie să vă conducă la aceasta. Nu veţi trăi niciodată în împlinire şi în fericire până când nu vă veţi întoarce la Tatăl. Aceasta este lucrarea lui Isus Cristos: să vă readucă în Sânul Tatălui vostru de unde aţi ieşit pentru ca şi Creaţia, împreună cu voi, să se întoarcă la El neîncetat pentru a se uni definitiv cu El”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s