Iubirea lui Dumnezeu

Mesajul Tatălui Dumnezeu

25.12.1998

 

“Vă binecuvântez şi Mă bucur împreună cu voi pentru naşterea lui Isus. Credeţi-Mă, aceasta nu este numai o amintire, ci e ceva mai mult: este reînnoirea Iubirii Mele, prin Isus, în fiecare dintre voi.

De fapt, fiecare creştin ar trebui să trăiască Crăciunul în fiecare zi: în fiecare zi ar trebui să-L vedeţi pe Isus născându-se în voi, înlăuntrul inimilor voastre. Lumea ar trebui să-L primească pe Isus în fiecare zi, dar, din păcate, nu e aşa. Lumea continuă să refuze venirea Fiului Meu. A refuzat-o atunci şi o refuză astăzi, nu numai în ziua de Crăciun, ci în fiecare zi, când Îl respinge pe Fiul Meu pe altar, acolo unde Se jertfeşte pentru fiecare dintre voi. Acesta este sacrilegiul cel mai mare, cea mai mare ofensă: a refuza Iubirea Mea care, vă repet, vine la voi în fiecare zi, pe altare şi în inimi.

Dar câte porţi închise! Câte inimi închise! Ce pot face pentru voi dacă nu primiţi Iubirea Mea? Ce pot face pentru voi în afară de a vi-L trimite pe Fiul Meu şi pe Duhul Sfânt? Dar oamenii Îi resping încontinuu. Se tem de Iubirea Mea, le e frică de Mine ca Tată şi ca Dumnezeu, le e frică de Iubirea lui Dumnezeu. Acesta este adevărul!

Iubirea lui Dumnezeu este ceva ce nu lasă pasiv pe nimeni, ci-l determină pe om să-şi schimbe existenţa. Nimic nu mai e ca înainte atunci când omul întâlneşte Iubirea lui Dumnezeu. Totul este pus în discuţie: modul de a iubi, de a judeca, de a gândi, de a trăi, și aceasta costă. E mai uşor să refuzi şi să te justifici spunând: “Nu ştiu, nu văd, nu înţeleg!” Dar toţi pot vedea, pot auzi, pot înţelege, pentru că Eu nu las niciun om fără lumină; dacă el vrea cu adevărat să Mă cunoască, o poate face. Aceasta a venit să vă spună Fiul Meu. El a venit să vă reveleze Numele Meu: Tată. A venit să amintească fiecărui om că, dacă doreşte, poate să Mă găsească printr-o viaţă curată, prin iubire, sacrificiu, bunătate.

Nu vă spun aceste lucruri pentru a vă întrista, dar vedeţi încotro se îndreaptă lumea! Vi le spun pentru a vă rechema la îndatorirea voastră, care e măreaţă: aceea de a revela Numele Meu, de a învinge fricile oamenilor. Aceasta înseamnă a elibera prizonierii, a reda vederea orbilor, a-i vindeca pe cei bolnavi, a învia morţii. Sunt atâţia oameni care sunt morţi în suflet şi aşteaptă să fie înviaţi de Iubirea Mea care curge şi prin voi.

Astăzi doresc să vă binecuvântez în mod special şi să vă întăresc în misiunea voastră. Oriunde mergeţi şi orice realitate întâlniţi, frumoasă sau urâtă, fiţi fiii Mei, fiţi lumina. Să aveţi în voi acea Viaţă care este lumina oamenilor și care risipeşte orice întuneric. Vă binecuvântez şi vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru Mine. Voi Îmi sunteţi dragi, foarte dragi. Vă trimit în Numele Meu, pentru ca întreg Universul să ştie că există un Tată care iubeşte şi să Mă vadă pe Mine în voi”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s