Vârtejul Trinitar

Mesajul Duhului Sfânt

27.08.2003

“Când Dumnezeu a creat Universul, i-a imprimat mişcarea perpetuă a unui vârtej. Acesta este Vârtejul Trinitar, din care îşi are originea viaţa.

Vârtejul Trinitar este generat de parcursul pe care Eu îl împlinesc: cobor de la Tatăl şi de la Fiul şi mă întorc la Ei. În acest fel, parcurg Universul şi ating toată Creaţia, transmiţându-i suflul de viaţă. O reconduc deci la Tatăl, trecând prin Inima Fiului, pentru a pleca iar şi iar, într-un neîntrerupt vârtej de Iubire.

În Vârtejul Trinitar este generată marea vibraţie a vieţii, care este emanare directă a imensei vibraţii de Iubire dintre cele Trei Persoane ale Preasfintei Treimi. Prin vârtej, vibraţia vieţii se transmite neîntrerupt întregului Univers. Eu duc suflul de viaţă fiecărei creaturi, imprimându-i vibraţia puternică a Iubirii lui Dumnezeu. Astfel, fiecare creatură începe să vibreze după frecvenţa care îi este proprie, şi de aici începe viaţa.

Dacă Vârtejul Trinitar s-ar opri, Universul ar înceta să existe. Dar nimic nu poate să oprească Vârtejul Trinitar, pentru că viaţa Preasfintei Treimi este eternă şi inviolabilă. În Vârtejul Trinitar nu există stricăciune; nu pătrunde moartea şi niciun rău, nici măcar păcatul, pentru că el are puterea de a respinge orice rău.

Răul a intrat în Univers împreună cu moartea şi stricăciunea, din cauza păcatului originar. Nimic din acestea nu exista înainte, pentru că Dumnezeu nu a creat nici moartea, nici stricăciunea. Dumnezeu a creat numai viaţa. Lucifer şi îngerii săi, în colaborare cu omul păcătos şi rebel, au creat prin acţiunea lor un vârtej cu totul opus celui Trinitar, vârtejul Satanei. În el nu au loc nici binele, nici viaţa, ci operează numai stricăciunea.

Şi acest vârtej emană o mare vibraţie, cea a morţii. Aceasta se opune vibraţiei divine a vieţii, şi generează ură, păcat, boală. Prin acest vârtej şi Satana parcurge Universul: iese din sine însuşi şi se întoarce în sine însuşi, atingând întreaga Creaţie cu suflarea sa de moarte.

Înţelegeţi diferenţa: Eu ies de la Tatăl şi de la Fiul şi Mă întorc la Ei. Aici nu există egoism, ci numai Iubire care se dăruieşte întregii Creaţii. Niciuna dintre Cele Trei Persoane ale Preasfintei Treimi nu pleacă de la Sine Însăşi şi nu se întoarce la Sine Însăşi, ci totul e comuniune. În vârtejul satanic, se întâmplă contrariul: Satana iese din sine, atinge Creaţia cu suflul morţii şi se întoarce în sine însuşi. Astfel, se consumă în egoism şi din acest egoism se nasc şi proliferează toate relele.

Vârtejul Trinitar şi vârtejul satanic se înfruntă fără încetare. Eu nu operez numai pentru a da viaţa, ci şi pentru a o proteja de acţiunea Satanei. Eu sunt Apărătorul. Vârtejul satanic este destinat să slăbească tot mai mult, până când nu-şi va mai găsi loc în Univers. Pentru aceasta Dumnezeu lucrează cu putere în acest timp”.

“În aceste timpuri, sunteţi invitaţi mai mult ca nici- odată să intraţi în Vârtejul Preasfintei Treimi, adică să vă lăsaţi atinşi în fiecare moment de Mine, pentru ca să vă reconduc la Tatăl şi la Fiul. În fiecare dintre voi acţionează Vârtejul Trinitar şi viaţa este în voi. Eu re- produc în fiecare acea mişcare perpetuă care generează în mod constant viaţa şi resping de la voi vârtejul satanic. Satana caută în toate felurile să vă atragă în vârtejul său, iar Eu îl resping în vârtejul său, pentru a se anula pe sine însuşi. Astfel, prin cei care se dăruiesc lui Dumnezeu, Eu pot nimici moartea în multe suflete”.

“Doresc să vă fac să înţelegeţi că tot ceea ce se întâmplă în cosmos, se reproduce pe deplin în voi.

Fiecare om este un microcosmos, în care sunt reproduse la scară mică legile şi armonia întregului Univers. Cu cât îmi veţi permite mai mult să conduc viaţa voastră prin legea Mea care este înscrisă în voi, cu atât microcosmosul vostru va deveni mai armonios, mai sănătos, mai curat”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s