Iubirea lui Isus

Mesajul lui Isus Hristos

25 decemberie 1998

 

“Aş vrea să vă cer astăzi, ca dar al vostru pentru Mine, să înţelegeţi Iubirea pe care o am pentru voi. Nu printr-o înţelegere raţională şi nici teologică, ci să simţiţi în suflet puterea Iubirii Mele. Să vă simţiţi iubiţi ca fii, ca fraţi care au acelaşi Tată, ca creaturi ale lui Dumnezeu. Nu puteţi duce altora Iubirea Mea, dacă nu o cunoaşteţi voi mai întâi.

Iubirea trebuie cunoscută înlăuntru, cunoscută pentru a fi iubită şi pentru a fi astfel şi mai mult cunoscută. Iubirea e cunoaştere şi cunoaşterea e iubire. Sunteţi chemaţi să cunoaşteţi Iubirea şi să o faceţi cunoscută. Numai astfel o veţi putea trăi şi veţi putea să-i ajutaţi şi pe alţii s-o trăiască. Nimeni nu poate să experimenteze şi nici să iubească ceea ce nu cunoaşte în suflet. Mulţi spun că Mă iubesc, şi participă la nişte ritualuri, Mă studiază şi Mă caută în cărţi, dar nu Mă cunosc. Astfel, nici nu Mă iubesc, cred doar că Mă iubesc. Vă rog să intraţi în această cunoaştere a Iubirii Mele, care stă la baza oricărei cunoaşteri şi a adevăratei înţelepciuni. Mama Mea nu cunoştea nimic atunci când Îngerul i-a anunţat cel mai mare Mister, dar a iubit şi a cunoscut acea Iubire înlăuntrul Său şi atunci a înţeles totul.

De aceea vi L-am dat pe Duhul Sfânt, ca să vă ajute să cunoaşteţi în profunzime Iubirea lui Dumnezeu.

Credeţi-Mă când vă spun că fără această cunoaştere a Iubirii Divine nu există o adevărată cunoaştere, ci doar o ştiinţă umană care nu vă e de niciun folos. Voi studiaţi mult, dar sunteţi săraci în cunoaştere. Bibliotecile voastre sunt pline de cărţi şi de tratate, dar nu Mă cunoaşteţi. Această ignoranţă ucide mai mult decât păcatul!

De aceea, astăzi vă cer să intraţi în cunoaşterea profundă a Iubirii Mele, cunoaştere ce se dobândeşte abandonându-vă Mie în tăcere şi umilinţă, prin oferirea continuă, tăcută, blândă, căutându-Mă în inimă, în suflet şi în minte”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s