Iubirea lui Dumnezeu este cel mai mare mister

Mesajul Duhului Sfânt din 25. decembrie 1998

…fragment din cartea Dincolo de marea barrieră

Observaţi cum omenirea caută să cunoască “misterele”! Toţi cred că, ajungând la cunoaşterea misterelor, pot obţine bogăţie şi putere. Dar ce mistere va putea înţelege vreodată omul dacă nu cunoaşte Iubirea lui Dumnezeu? Dacă nu cunoaşte această Iubire, nu va cunoaşte nimic. Orice mister, separat de Misterul cel mai mare care e Iubirea lui Dumnezeu, devine nebunie, erezie, păcat, violenţă!

Satana dezvăluie celor care îl servesc misterele sale, și sunt misterele morții. Dumnezeu dezvăluie celor care-L iubesc misterele Sale, şi sunt mistere de iubire, de pace, de mântuire. Aceasta e marea luptă între Lumină şi Întuneric, între Mister şi mistere, între misterul Iubirii şi misterul Urii, între misterul Vieţii şi misterul Morţii. Cine nu intră în misterul Iubirii şi al Vieţii, cunoaşte ura şi moartea.

Eu am coborât şi cobor cu putere asupra Pământului, pentru a vă revela Misterul Iubirii lui Dumnezeu, care este Misterul misterelor, mister vechi şi nou, niciodată înţeles. Puţine creaturi ajung să-l cunoască cu adevărat, deşi toţi se străduiesc. Toţi caută Iubirea, şi cred că au descoperit acest mare mister, dar adesea ajung doar la stratul cel mai superficial al iubirii, care este uman, adesea murdar, pentru că este egoist.

Nu, omenirea de pe acest Pământ nu a intrat în misterul Iubirii lui Dumnezeu! Crăciunul dezvăluie misterul cel mai mare: misterul Iubirii Tatălui pentru omenire. Dacă omenirea nu intră în cunoaştere, în înţelegerea misterului Iubirii pe care Tatăl a manifestat-o prin Isus Cristos, nu se va mântui.

Satana e terorizat la gândul că omenirea va cunoaşte Iubirea lui Dumnezeu. Ştie că atunci când aceasta se întâmplă, omul e salvat: cad barierele, se topeşte gheaţa inimilor, dispare sentimentul de vinovăţie cu care Satana ţine oamenii în sclavie.

Măreţia îndatoririi voastre constă în dezvăluirea unicului mare Mister care susţine întregul Univers: Iubirea Tatălui, prin Isus Cristos, în Duhul Sfânt. Acest Mister susţine Universul, şi cine nu intră în el, se va prăbuşi. Eu vă ajut, vă binecuvântez, vă instruiesc. Doresc să vă introduc tot mai mult în această cunoaştere.

Voi credeţi că Iubirea Tatălui pentru voi este un mare mister, pentru că e inaccesibilă omului. Însă nu este aşa: Eu vă spun că Iubirea rămâne un mister inaccesibil pentru că omul nu o primeşte. Dacă omul ar primi Iubirea lui Dumnezeu cu deschidere sinceră şi cu umilinţă în inimă, atunci Misterul i s-ar dezvălui în plinătatea sa. Totul ar deveni clar, simplu, transparent. Fără această deschidere faţă de Dumnezeu, Misterul rămâne mister, produce frică, e de neatins. Misterele Satanei sunt învăluite în teroare, şi cine caută misterele întunericului se teme de ele, cu toate că le caută din interes. În schimb, cine caută Iubirea lui Dumnezeu şi o caută în mod sincer, vede dispărând orice teamă, găseşte răspunsurile, vede înlăuntrul său dezvăluindu-se Misterul.

Astăzi, în ziua de Crăciun, doresc să vă spun tocmai aceasta: deschideţi-vă spiritul, pentru ca Tatăl să vă poată revela cel mai mare mister al Universului, care este Iubirea Sa pentru voi”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s