Vegheaţi… fiţi gata! (Mt 24, 42-44)

Dragi cititori,

Vizitând acest site şi citind cărţile noastre, aţi observat cum Dumnezeu a revelat multe lucruri prin noi, cu scopul de a ne lărgi orizonturile. Nu vă spunem aceasta pentru a ne pune pe noi în centru; suntem doar nişte instrumente în mâinile lui Dumnezeu. În tot acest timp, nu v-am prezentat fenomene izolate, nici semne de care să vă legaţi sau pe care să le interpretaţi în mod subiectiv. V-am dat o CHEIE DE LECTURĂ, care e una singură şi care ne permite să înţelegem ceea ce se petrece şi se va petrece în Univers: ISUS CRISTOS.

Isus Cristos, leul din tribul lui Iuda[1], trimisul Tatălui, a fost trimis pe Pământ pentru a supune întreaga Creaţie Tatălui, supunând-o legilor spiritului pur, pentru ca toate creaturile să fie transformate în creaturi noi. De aceea v-am invitat să participaţi la opera lui Isus ca preoţi, profeţi şi regi, mereu prin Inima Neprihănită a Mariei.

În zilele trecute, Preasfânta Fecioară Maria şi Isus ne-au vorbit despre timpurile care ne aşteaptă. După aceea, Sfântul Arhanghel Mihail a aprofundat anumite aspecte atinse de Isus şi de Maria. Dorim să vă prezentăm, în continuare, aceste trei mesaje. Suntem siguri că vă vor fi de folos, pentru ca fiecare să-şi găsească locul său în planurile lui Dumnezeu. De aceasta depinde şi capacitatea de a înţelege acţiunea lui Dumnezeu în toată amploarea Sa. Nu veţi putea înţelege dacă nu-I permiteţi Spiritului lui Isus să vă călăuzească şi să vă lumineze.

Dumnezeu aşteaptă un răspuns din partea întregii omeniri: dacă doreşte sau nu să-L accepte pe Isus Cristos şi să se unescă cu El, participând la acţiunea Sa. Anul 2012 este un an al marilor hotărâri pentru noi toţi: trebuie să alegem definitiv de care parte stăm, lăsând la o parte egoismele şi compromisurile.

Dumnezeu aşteaptă un răspuns mai ales de la omenirea de pe Pământ, care e mereu înceată în a răspunde la chemarea lui Dumnezeu, într-atâta încât încetineşte şi drumul altor omeniri. Dumnezeu nu poate să aştepte la nesfârşit deciziile noastre. E timpul să vă decideţi! Isus vă vorbise despre toate acestea în mesajul din 23 septembrie 2011, publicat pe acest site[2] . Drumul omenirii de pe Pământ e lent şi greoi, în ciuda multelor haruri care îi sunt date, în special în acest an.

După revelațiile care ne-au fost încredințate, Pământul întârzie din două motive:

1)      O mare parte a omenirii nu acceptă harurile care îi sunt date şi nu colaborează cu ele;

2)      Nu acceptă nici instrumentele pe care Dumnezeu le-a prevăzut şi nu intră în comuniune cu ele; dimpotrivă, se comportă cu indiferenţă sau cu ostilitate vădită faţă de ele, ca în cazul profeţilor, al sfinţilor, persecutaţi dintotdeauna şi adesea eliminaţi. Nici chiar Fiul lui Dumnezeu nu a avut o soartă mai bună.

Oamenii de pe Pământ nu o acceptă nici măcar pe Fecioara Maria, care ne-a fost dată ca Mamă; dacă totuşi o acceptă, în general o fac pentru a fi ajutaţi de Ea să-şi satisfacă nevoile pământeşti.

Anul 2012 se apropie de sfârşit; Dumnezeu aşteaptă de la noi toţi să ne decidem să trăim după legile Sale, pentru a fi pregătiţi pentru evenimentele care vor avea loc. Nu le cunoaştem în amănunt, pentru că Dumnezeu îşi revelează planurile încetul cu încetul, în măsura în care suntem pregătiţi să le înţelegem. Ştim, totuşi, că ele vor avea loc, pentru că Dumnezeu trebuie să intervină în istoria omenirii pentru a o smulge din stricăciunea care se extinde din ce în ce mai mult: „Dumnezeu trebuie să domnească ca singurul Domn, în timp ce Lucifer trebuie să ocupe locul pe care-l merită. Tatăl va interveni prin Mine…”. Asta spunea Isus în mesajul din 2011 pe care l-am amintit[3].

V-am dat mărturie despre ceea ce ne-a  fost revelat. Vă invităm încă o dată să faceţi o alegere clară şi definitivă, pentru a fi pregătiţi pentru ceea ce ne aşteaptă începând din anul următor. Ne oferim lui Dumnezeu şi ne rugăm pentru voi. Vă binecuvântăm în Cristos.

Stefania Caterina şi Tomislav Vlašić

Mesajul Fecioarei Maria din 4 august 2012

Acest mesaj ne-a fost dat în ajunul zilei de naştere a Fecioarei Maria. La Medjugorje, Maria a revelat că s-a născut în 5 august şi ne-a confirmat în repetate rânduri această dată ca fiind ziua ei de naştere.

Spune Preasfânta Fecioară Maria:

Dragii mei fii,

Înainte de toate, vă mulţumesc pentru că doriţi să sărbătoriţi împreună cu mine ziua mea de naştere. În realitate, aceasta e sărbătoarea voastră a tuturor, pentru că eu mă nasc în fiecare din voi şi fiecare din voi se naşte în mine, se naşte în viaţa lui Dumnezeu. Să ştiţi, fiii mei, că unica, adevărata şi marea mea bucurie e aceea de a vă putea dărui lui Dumnezeu. Când o persoană acceptă să se dăruiască lui Dumnezeu prin mine, mă face fericită, iar astăzi, eu vă ofer cu bucurie lui Dumnezeu, vă ofer ca o floare înaintea tronului lui Dumnezeu.

Doresc să vă spun un lucru: se pregătesc vremuri foarte grele pentru omenire, nu pentru că Dumnezeu ar vrea să vă pedepsească, ci pentru că alegerile oamenilor conduc omenirea spre încercări grele, dificile. Nu trebuie să vă speriați din această cauză! Eu voi fi mereu cu voi, și Dumnezeu nu va permite să se abată niciun rău asupra celor care se oferă lui Dumnezeu și doresc să-L slujească. Din păcate, mulți fii ai mei, cei mai îndepărtați de Dumnezeu, vor suferi mult. Inima mea e tristă pentru aceasta. Totuși, prin aceste încercări, Dumnezeu va permite o mare purificare a întregului Univers.

Universul trebuie să se întoarcă la Fiul meu; fără El nu va fi speranță pentru nimeni. Astăzi vă invit, ca fii preaiubiți ai Domnului, să nu mai amânați, să nu mai aveți îndoieli, șovăiri, ci să vă aruncați din toată inima în Mâinile lui Dumnezeu, fără să mai discutați, fără să mai analizați, pentru ca El să dispună de voi după bunătatea și înțelepciunea Sa. Lăsați deoparte orice problematică interioară, lăsați-le în Mâinile lui Dumnezeu, iar voi, precum copiii, cufundați-vă în marea iubirii Sale. Dumnezeu poate să vă rezolve problemele, voi nu puteți. Lăsați-I, deci, Mâinile libere pentru a putea acționa în voi și El o va face!

Acum e nevoie ca fiii lui Dumnezeu să se trezească, să fie gata pentru evenimentele care ne așteaptă. Eu sunt în mijlocul vostru; de aceea spun: ”ne așteaptă”, pentru că voi fi alături de fiii mei, voi fi în mijlocul poporului meu. Vă mulțumesc și vă binecuvântez pentru a avea forța de a face ceea ce vă cer, de a lăsa, adică, totul în Mâinile lui Dumnezeu, fără să vă mai preocupați. Închideți ochii sufletului vostru și luați-vă privirea de la orice problemă sau necaz și lăsați-L liber pe Dumnezeu să acționeze în voi. El se va îngriji de tot ceea ce aveți nevoie; voi, îngrijiți-vă de El!

Vă binecuvântez și binecuvântez prin voi toate nucleele, toate persoanele legate de voi în spirit, toate popoarele cărora le aparțineți, binecuvântez într-un mod special Medjugorje, în numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt”.

Mesajul lui Isus din 6 august 2012 – Shimbarea la Față a Domnului

”Fiii Mei, doresc să vă binecuvântez cu o binecuvântare specială: binecuvântarea transformării voastre. Această transformare merge mână în mână cu Trupul Meu Mistic.

Înainte de toate, trebuie să fiți conștienți că, cu cât Mă veți revela pe Mine mai mult, cu atât îl constrângeți pe Satana să-și reveleze lucrarea sa; mai mult, acțiunea poporului lui Dumnezeu, acțiunea nucleelor îl constrânge din ce în ce mai mult pe Satana, până când îl va face să-l scoată la iveală pe Anticrist.[4] E necesar ca aceasta să se întâmple. De fapt, Lucifer nu ar decide niciodată să-i cedeze o așa mare putere Anticristului și caută sub orice chip să evite acest lucru. Pe de-altă parte, Eu impulsionez nucleele și întreg poporul la o acțiune care face să iasă la iveală Satana și Anticristul său. De aceea, să nu vă mirați dacă prin vorbele voastre sau prin însăși viața voastră provocați răul, până la a-l determina să iasă afară; acest lucru e necesar.

Cei care Îl vestesc autentic pe Cristos, în același timp îl constrâng pe Anticrist să se manifeste. Ne aflăm într-o fază decisivă pentru omenire, tocmai pentru că trebuie să iasă la iveală figura Anticristului, care va marca un punct de cotitură în istoria omenirii. De fapt, momentul în care Satana va fi constrâns să cedeze o mare parte din puterea sa Anticristului, va însemna începutul sfârșitului: sfârșitul acestui timp, al unei civilizații. Va fi sfârșitul unei ere care va trebui să lase loc Noii Creații.

Nu vă temeți de Satana! Voi ați primit toată puterea, tot harul pentru a-l înfrunta. Doar înfruntându-l veți putea salva multe persoane din ghearele lui, pentru că acțiunea sa în acest moment e puternică; dar voi să nu vă concentrați asupra ei, concentrați-vă asupra acțiunii voastre bune, de transfigurare a întregii voastre ființe și a întregului popor care vine în contact cu voi.

Fiți fericiți că participați împreună cu Mine la această lucrare a Tatălui! Acțiunea Tatălui e extrem de puternică în acest timp. Ea se desfășoară prin Mine, în puterea Spiritului Sfânt, dar și prin poporul lui Dumnezeu.

Semnele vor veni la timpul potrivit și în momentul potrivit; totuși, primul semn sunteți voi. Viața voastră, de fapt, e primul mare semn care le întrece pe toate celelalte, pentru că o viață transformată stârnește multe întrebări în ceilalți, mai multe decât un semn exterior. Acesta din urmă, după primul moment de entuziasm, se uită, însă viața unui om transformat nu se uită.

De aceea, faceți în așa fel ca oamenii să nu vină să vă caute pe voi, ci pe Mine în voi. Atunci, toată omenirea din Univers vă va privi și va vedea oameni în care trăiește Dumnezeu. Aceasta se întâmpla atunci când predica Ioan Botezătorul: persoanele nu mergeau să caute un om, ci pe Dumnezeu care trăia în acel om. Fiți, deci, un templu sfânt; acesta va fi semnul incontestabil al prezenței și al acțiunii Mele.

Vă binecuvântez și prin voi binecuvântez casele voastre, toate nucleele, toate persoanele pe care le atingeți cu acțiunea voastră, în Numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt”.

Mesajul Sfântului Arhanghel Rafael din 14 august 2012

”În aceste ultime luni ale anului 2012, Dumnezeu ”strânge” omenirea de pe Pământ pentru a se decide. Când vorbesc despre omenire, Mă refer, înainte de toate, la creștinii de pe Pământ, dar și la persoanele de bunăvoință, care nu-i aparțin Satanei și nu-l urmează, pentru că, pentru cei care îl urmează nu se mai poat face prea mult. Ne referim, deci, la fiii lui Dumnezeu de pe Pământ, pentru care se apropie timpul de a face o alegere definitivă pentru Împărăția lui Dumnezeu.

Dumnezeu cere o asemenea decizie, pentru că trebuie să fixeze un termen omenirii de pe Pământ, care, de una singură, n-ar decide niciodată nimic. Omenirea voastră poartă în sine o mare contradicție: pe de-o parte, e rebelă față de Dumnezeu, iar pe de alta, e pasivă. Cine se răzvrătește, nu poate fi abătut de la convingerile sale; cine nu se răzvrătește rămâne pasiv și așteaptă totul de la Dumnezeu, așteaptă ca Dumnezeu să facă ceea ce el nu vrea să facă.

De aceea, a venit momentul ca Dumnezeu să pună o limită de timp acestei omeniri, măsurată în baza concepției voastre a timpului și, deci, în baza calendarului vostru. Pe alte planete, timpul se măsoară în alt mod; totuși, după cum v-a fost spus, Universul așteaptă deciziile Pământului și se adaptează ritmurilor  timpului vostru.[5]

În acest an, 2012, omenirea voastră trebuie să se decidă dacă vrea să-L accepte pe Isus Cristos și să-I fie supusă Lui. Doar astfel va intra într-o dimensiune nouă, în care operează legile spiritului pur. Doar decizia omenirii de a-L accepta pe Isus Cristos poate să marcheze trecerea voastră înspre o altă dimensiune, pe care unii o numesc salt de civilizație, alții lărgire a conștiinței. Eu vă spun că această omenire va trebui să fie elevată în spirit pentru a intra într-o dimensiune mai spirituală. Dimensiunea în care trăiți acum este o dimensiune materială în esență, în care legile Spiritului funcționează cu greu, pentru că nu sunt nici înțelese nici acceptate de marea majoritate a oamenilor.

Aceasta aduce cu sine un grad înalt de stricăciune, care atinge oamenii și creaturile de pe această planetă. Este vorba despre un salt calitativ, pe care Dumnezeu l-a prevăzut pentru ca să fiți în măsură să progresați înspre Noua Creație.

Doar Dumnezeu poate să evalueze decizia omenirii pe pe Pământ la sfârșitul acestui an. În aceste timpuri există o mare efervescență în poporul lui Dumnezeu, pentru că harurile care operează pe Pământ sunt deosebite și foarte puternice și  sunt date de Dumnezeu tocmai pentru a vă putea decide.

Totul va depinde de capacitatea oamenilor de bunăvoință de pe Pământ, începând cu creștinii, de a lăsa la o parte lucrurile pământești ca de exemplu discuțiile teologice, controversele doctrinale, dubiile existențiale etc., pentru a se avânta în noutatea pe care Dumnezeu o deschide înaintea poporului Său. Vă dau un exemplu: v-a fost spus că există Nucleul Central; ei bine, dacă în loc să intrați în comuniune cu acest instrument, care vă poate ajuta, vă pierdeți în discuții menite să stabilească dacă Nucleul Central există sau nu, voi pierdeți timp prețios și rămâneți în urmă. Între timp, acțiunea lui Dumnezeu nu se oprește; cine a decis, merge înainte și înțelege tot mai mult, cine nu vrea să se decidă rămâne în urmă și ajunge în punctul în care să nu mai înțeleagă nimic.

Ce se va întâmpla cu omenirea dacă nu se va hotărî să creadă în sfârșit în Isus Cristos, nu numai cu cuvintele, ci trăind plenar uniunea mistică cu El, punând în practică cuvintele Lui și făcând pașii care v-au fost indicați?[6] Se va întâmpla că Dumnezeu va proceda într-un alt fel.

Misiunea de a vesti Mântuirea întregului Univers va fi încredințată omenirii de pe o altă planetă, aleasă dintre cele credincioase lui Dumnezeu. Atunci voi va trebui să vă adaptați ritmurilor acelei omeniri și nu invers, cum a fost până acum. Să știți că omenirile credincioase lui Dumnezeu se decid repede și împlinesc rapid poruncile lui Dumnezeu; nu au nevoie de milenii, ca voi.

Nimeni nu știe ce anume va decide Dumnezeu la sfârșitul acestui an, nici care va fi omenirea care va fi aleasă în locul vostru, dacă va fi necesar. Totul va depinde de răspunsul fiilor Săi de pe Pământ, dacă vor fi în număr suficient de mare pentru a realiza programele lui Dumnezeu. Dumnezeu va decide în funcție de răspunsul omenirii voastre. Aveți o mare răspundere, dar aveți și mari haruri; de aceea, fiți tari și continuați cu fidelitate drumul vostru. Nu vi se cer mari opere, ci o credință fermă și o mare sinceritate; nu mai este loc pentru ambiții și ipocrizie, nu mai este loc pentru viclenie!

A urma noutatea pe care Spiritul Sfânt o deschide înaintea voastră e condiția esențială, fără de care cădeți în sentimentul religios, în devoționalism. Voi, însă, trebuie să ajungeți la cunoașterea lui Cristos de care vorbește Sf. Pavel, ”… noi nu mai ştim de acum pe nimeni după trup… Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată, toate s-au făcut noi”.[7] Trebuie să-L cunoaștem pe Isus în Spiritul Sfânt, Cel care animează totul în suflete ca și în întreaga Creație, pentru că aceasta duce la o transformare adevărată a ființei voastre după Chipul lui Cristos. Omenirea de pe Pământ, din păcate, e încă departe de aceasta.

Instrumentele extraordinare ale lui Dumnezeu din aceste timpuri: îngerii, Nucleul Central și frații din Univers credincioși lui Dumnezeu sunt chemați  încă de pe acum să trăiască uniunea mistică cu Cristos, să stea față în față cu Dumnezeu, să aibă o cunoaștere nemijlocită.[8] Toți ceilalți oameni trebuie să urmeze același drum. Nu se poate înțelege și trăi noutatea acestor timpuri fără adeziunea sinceră la Spiritul lui Cristos. Aceasta ar trebui să existe în fiecare nucleu: dacă fiecare membru și toți membrii unui nucleu trăiesc uniți cu Spiritul lui Cristos și se oferă lui Dumnezeu prin Preasfânta Fecioară Maria, încep un parcurs care duce cu siguranță la dimensiuni noi ale spiritului. Dacă însă lipsește uniunea autentică cu Cristos, drumul devine foarte greu.

Nucleele de pe Pământ se confruntă cu greutăți mai mari față de nucleele de pe alte planete. Ele trebuie să se dezbare de multe suprastructuri de care e plin Pământul. În particular, un creștin de pe Pământ poartă povara organizației ecleziastice care cuprinde nu puține precepte omenești. În schimb, frații de pe alte plante care L-au acceptat pe Isus Cristos, sunt liberi de orice organizație și progresează mai rapid pentru că sunt mai puțin împovărați. Debarasarea de structuri e foarte grea și provoacă adesea cumplite sentimente de vinovăție, dat fiind că persoanele nu reușesc să discearnă  și identifică preceptele omenești cu cele divine. Aceasta este drama Pământului!

Vă binecuvântez în Numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt.”


[1] Cf. Ap 5,5.

[2] Mesajul lui Isus din 23 septembrie 2011 intitulat:  ”Vi-L voi trimite pe Apărătorul, Spiritul Adevărului”.

[3] Cf. Vezi nota 2.

[4] Am vorbit despre Anticrist și despre manifestarea lui în cartea ”Dincolo de Marea Barieră” la cap. 15.

[5] Ne-a fost explicat în repetate rânduri că Pământul este o planetă crucială în planul lui Dumnezeu, dat fiind că a fost martorul Morții și Învierii lui Cristos. De aceea, Biserica, poporul lui Dumnezeu de pe Pământ, a primit misiunea de a duce vestea Mântuirii întregului Univers, la timpul și în modul stabilite de Dumnezeu. De la venirea lui Isus pe Pământ și până astăzi, omenirile de pe alte planete au așteptat ca omenirea de pe Pământ să facă pași în această direcție. Această așteptare a fost măsurată după timpul Pământului. Celelalte omeniri s-au adaptat timpului nostru.

[6] Cf. Cărții ”Rescrierea Istoriei – Vol. I În Gândul lui Dumnezeu”, cap. 5.

[7] Cf. 2Cor  5, 16-17

[8] Cf. Cărții ”Rescrierea Istoriei – Vol. I În Gândul lui Dumnezeu”, cap. 5.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s