Mesajul Sfintei Fecioare

Mesajul Sfintei Fecioare din 8 aprilie 2012,

Sfintele Paști

 

”Fiii mei, vă binecuvântez cu binecuvântarea Cristosului Înviat și cu binecuvântarea mea de Mamă a celui Înviat. Eu nu L-am purtat în pântece doar pe Cristosul destinat să fie răstignit, ci și pe Cristos destinat să trăiască în glorie și să stea la dreapta lui Dumnezeu. Noi toți suntem destinați pentru aceasta. Eu am împlinit deja trecerea către Noua Creație care vă așteaptă pe fiecare. Astăzi, încercați să vă opriți privirea asupra Învierii glorioase a lui Isus, asupra acelei puteri infinite care izvorăște fără încetare din El pentru tot poporul Său.

Doresc să vă spun aceasta: intrăm într-o nouă eră. Pentru Dumnezeu, însă, timpul nu este așa cum îl concepeți voi pe Pământ. Când vă vorbesc de ”timpuri noi”, doresc să spun că voi ați făcut deja pași înspre Noua Creație, dar că ea trebuie să fie generată de poporul lui Dumnezeu. De fapt, Noua Creație nu e ceva magic ce coboară din cer. Ea va fi împlinită de Dumnezeu în poporul Său, atunci când poporul lui Dumnezeu va fi ales să trăiască într-un mod nou. Vedeți, dacă omenirea de pe Pământ I-ar cere în unanimitate lui Dumnezeu să fie reînnoită, dacă L-ar primi pe Isus Cristos, Tatăl ar face totul nou. Același lucru este valabil și pentru alte omeniri din Univers. Trebuie să se ajungă la punctul în care rămășița omenirii credincioase lui Dumnezeu, unită de pe toate planetele, Îi va cere din toată inima lui Dumnezeu Tatăl să facă totul nou, pentru ca totul să devină Noua Creație. Atunci va veni Noua Creație.

Voi credeți că Noua Creație este ceva deja pregătit, în care veți intra pur și simplu. Eu vă spun că nu e așa. Nici măcar dimensiunea care se află dincolo de Marea Barieră nu este Noua Creație; este dimensiunea spiritului pur care așteaptă să fie absorbită în întregime de Noua Creație. Când acest lucru se va întâmpla, dimensiunea Infernului va fi separată de tot restul și nu va intra în Noua Creație. Dumnezeu așteaptă ca poporul Său să răspundă, să implore Noua Creație. Abia atunci ea va veni. La sfârșitul timpurilor, totul va fi nou, refăcut. De aceea, e important răspunsul fiecăruia dintre voi. Cu cât poporul va fi prompt în a răspunde și a face drumul, cu atât se vor accelera timpurile.

Există diverse niveluri în omenire: unul în care persoanele sunt gata, generoase și doresc cu adevărat să se întâmple ceva nou. Există un alt nivel în care persoanele nu doresc o nouă realitate, ci doresc să trăiască în realitatea veche, în ceea ce e sigur, la îndemână, în status quo, în imobilitate. În sfârșit, există nivelul în care persoanele L-au refuzat definitiv pe Dumnezeu. Pentru aceștia nu se mai poate face prea mult; Dumnezeu nu va putea decât să-i lase să-și urmeze alegerile lor.

De acum Dumnezeu nu mai dă haruri gratuit; le dă doar celor care știu să fructifice talanții. Pare că sunt cuvinte grele, însă aceasta este Dreptatea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu n-ar face aceasta, ar fi nedrept, pentru că i-ar priva de ajutor pe fiii care I-l cer.

Împreună cu Sfântul Iosif, vă binecuvântez și vă stau alături, în numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s