Forţa profeților

Untitled55

Dragi cititori, mesajul din această lună ne aduce în atenție profeția ca manifestare a puterii lui Dumnezeu care este viață. Toți suntem chemați să fim profeți, adică să manifestăm viața lui Dumnezeu. Astfel putem deveni mădulare vii ale poporului lui Dumnezeu și putem pregăti calea pentru cei care doresc cu sinceritate să participe la planul mântuirii și să devină ființe noi. Vă doresc să fiți tari în Domnul ca adevărați profeți, vă salut și vă doresc tot binele.

Mesajul Spiritului Sfânt din 24 iunie 2012

”Vă binecuvântez, dragii Mei, în ziua în care îl pomeniți pe marele profet și înaintemergător Ioan Botezătorul, în care acționa minunat puterea lui Dumnezeu. El era un semn al speranței pentru poporul lui Israel e pentru că pregătea calea Salvatorului și-i anunța venirea.

Voi toți sunteți profeți, în virtutea botezului, prin care ați primit ungere pentru a fi preoți, profeți și regi. În ungerea botezului, Dumnezeul Trinitar și Unic imprimă în voi puterea Sa, pentru a vă călăuzi în misiunea voastră pământească, la sfârșitul căreia veți reintra în sânul Tatălui și veți continua să existați și să acționați în viața veșnică.

Ce anume este forța lui Dumnezeu? Nu e ceva ce se aseamănă cu ceea ce voi ca oameni percepeți prin putere. Nu e supremație asupra altora, nici exercitarea unei puteri; nu e înfumurare sau aroganță. Nu e nimic din toate astea. Puterea lui Dumnezeu este capacitatea Sa de a emana viața și de a o proteja în fiecare făptură și-n întreg Universul. Nicio altă ființă nu e capabilă să genereze și să alimenteze continuu viața, în afara Preasfintei Treimi. Cele Trei Persoane ale Preasfintei Treimi acționează la unison pentru a ține mereu aprins în voi focul vieții, care este manifestarea directă a puterii Sale. Tatăl este Creatorul Vieții, Fiul este cel care o însănătoșește și îi îngrijește orice rană, Spiritul Sfânt o sfințește și o înalță la Tatăl și la Fiul. Astfel, în om, creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, se exprimă plenar puterea Vârtejului Trinitar, de acțiunea căruia depinde orice formă de viață.

V-am spus că sunteți cu toții profeți, pentru că în fiecare din voi e prezentă și acționează viața lui Dumnezeu. Cu toate acestea, în unii oameni acționează cu o intensitate mai mare darul profeției și aceastanu pentru că Dumnezeu are preferințe, ci pentru că îi încredințează fiecăruia o misiune specifică. Misiunea profetului e tocmai aceea de a manifesta puterea lui Dumnezeu; nu o putere omenească, ci pe cea a lui Dumnezeu.

Adevăratul profet e cel care transmite viața divină și o exprimă în cuvinte și fapte; profetul mincinos este cel care atrage asupra lui atenția. Adevăratul profet este transparent, deoarece prin persoana sa este vizibilă acțiunea lui Dumnezeu; el nu se interpune niciodată între Dumnezeu și oameni ci este ca o punte între omenire și Dumnezeu. Nu se mândrește niciodată cu vreo siguranță umană, ci se bizuie numai pe Dumnezeu. Profetul mincinos se înveșmântează cu ipocrizia pentru a cuceri oamenii, vrea să se remarce pentru a domina.

Profetul mincinos nu vine de la Dumnezeu, ci de la la Lucifer, dușmanul lui Dumnezeu. Încă din zorii istoriei voastre, Dumnezeu a trimis pe Pământ mulți profeți, pentru a vă ajuta în parcursul vostru: Lucifer a răspuns trimițându-și profeții înșelători. Puterea lui Dumnezeu, care acționează în profeții adevărați, s-a ciocnit mereu cu puterea răului, care operează în falșii profeți. Da, copiii Mei, și răul deține o putere a sa, care însă derivă din moarte și nu din viață, și care corupe. Cel care deține puterea răului e o ființă degradată, deoarece această forță alimentează moartea.

Cu toate acestea, oamenii se lasă înșelați de viclenia diavolului și cred că puterea celui Rău le poate aduce beneficii mai lesne și mai la îndemână față de ceea ce le oferă Dumnezeu. De aceea, mulți oameni i se oferă lui Lucifer pentru a obține putere și câștiguri. Aceasta este calea cea largă despre care v-a vorbit Isus, care duce la pierzare [1], dar care se prezintă mai plăcută și mai rapid de parcurs. Falșii profeți indică mereu o cale ușoară și nu nemulțumesc pe nimeni. Se adaptează sistemului de putere și au mare grijă să nu i se opună, deoarece ei înșiși fac parte din el cu drept deplin.

Păziți-vă de falșii profeți, dar să știți să-i recunoașteți pe cei adevărați! Acesta este timpul adevăraților profeți, deoarece acțiunea Mea devine tot mai vizibilă în întreg Universul și pune totul în mișcare. Eu pregătesc intens spiritul fiilor lui Dumnezeu și orientez întreaga Creație înspre venirea glorioasă a lui Cristos. Voi toți sunteți angajați în pregătirea Noii Creații, dar aceasta nu va veni înainte ca Isus să se întoarcă în gloria Sa. De aceea v-am spus că este timpul profeților, pentru că a venit timpul să-Mi trezesc poporul. Acesta zace adormit, buimăcit de atâtea cuvinte fără viață, derutat de învățători și doctori care nu vorbesc decât despre ei înșiși și-i încătușează pe fiii lui Dumnezeu în mrejele puternice ale ambițiilor lor.

Vă voi trimite profeți adevărați pentru că vă iubesc și pentru că aceasta este lucrarea Mea: de a-i trezi pe fiii lui Dumnezeu, de a-i instrui în profunzime și de a-i face docili acțiunii Preasfintei Treimi. Îl voi pregăti pe fiecare din voi pentru a recunoaște adevărații profeți, dacă e de bunăvoință, și dacă dorește să participe la lucrarea Mea. Cuvântul lor va fi cuvântul Meu, puterea lor va fi puterea Mea. La nimic nu vor servi tentativele lui Lucifer de a stârni falși profeți pentru a contracara lucrarea lui Dumnezeu. Aceștia nu-i vor putea înșela pe cei care sunt oferiți lui Dumnezeu prin Inima Neprihănită a Mariei. Îi vor amăgi pe cei care nu au credință și care aleargă după promisiuni deșarte. Astfel, falșii profeți îi vor târâ după ei pe cei care sunt o piedică în drumul fiilor lui Dumnezeu, vor fi ca magneții care vor atrage ceea ce e stricat. Sedușii, împreună cu cei care seduc, vor fi puși deoparte.

Puterea profeților adevărați va revigora poporul lui Dumnezeu, îi va insufla curaj, până când poporul însuși va deveni un popor profetic, capabil să manifeste viața lui Dumnezeu și să-I recunoască voința. Fiii lui Dumnezeu se vor aduna în mici nuclee, nu pentru a asculta predici goale, ci pentru a pune în comun darurile lui Dumnezeu. Vor lăsa să curgă în libertate între ei viața dumnezeiască, vor trăi într-o adevărată comuniune fraternă. În fiecare nucleu se vor trezi și darurile specifice pentru misiunea fiecăruia în parte și pentru misiunea întregului nucleu. Fiecare va ști ce trebuie să facă și toți împreună vor ajunge să înțeleagă ceea ce dorește Dumnezeu. Puterea Mea va fi cea care va face aceasta și nu abilitatea voastră. Nu vă vorbesc despre un vis frumos, ci de o realitate pe care o veți vedea realizându-se între voi, cu condiția să credeți în cuvintele Mele și să știți să renunțați la voi înșivă și la ambițiile voastre.

Fiți umili și pregătiți să acceptați noutatea acestor timpuri, și ea vă va veni în întâmpinare, fără să vă obosiți să o ajungeți. Porniți cât mai curând posibil pe drumul înspre Noua Creație, primindu-L fără rezerve pe Isus Cristos, ca Fiu al lui Dumnezeu și Salvatorul vostru, unindu-vă cu El. Dacă veți face aceasta, Tatăl Mă va trimite la voi, în numele lui Isus, și Eu voi putea acționa liber în voi și prin voi.

Fiți atenți și vigilenți! Uniți-vă cu cei care doresc să progreseze pe drumul lor pentru a deveni creaturi noi; formați mici nuclee, mici celule vii ale Trupului Mistic al lui Cristos! Nu e important ca nucleul să fie format din multe persoane, important e să fiți vii. Puteți fi vii doar dacă Îl iubiți pe Dumnezeu, dacă puneți întreaga voastră ființă în mâinile lui Dumnezeu și dacă vă iubiți unii pe alții în Dumnezeu. Atunci nucleul vostru va fi bogat în daruri, bogat în profeți și maeștri, în apostoli autentici pentru aceste timpuri.

Fiți zeloși în rugăciune! Nu vă cer să recitați multe formule, ci să fiți îndreptați înspre Dumnezeu în tot ceea ce faceți. Gândul vostru să se înalțe către Dumnezeu în toate activitățile voastre de fiecare zi. Puteți să vă rugați mereu și fără efort, dacă sunteți conștienți că Dumnezeu e alături de voi în orice moment, dacă credeți că vă înțelege, vă ascultă și vă privește cu iubire, gata să vă ajute în orice dificultate. Dacă credeți toate aceste lucruri, deja vă rugați.

Fiți puternici, deoarece Dumnezeu v-a dăruit puterea Sa și ea poate să abată orice obstacol. Fiți conștienți de viața care stă în voi, care este darul lui Dumnezeu și care alungă moartea. Atunci veți avea aceeași forță cu a profeților, a sfinților și a martirilor, puterea celor care L-au slujit pe Dumnezeu de-a lungul veacurilor și care au lăsat în urmă amintirea parfumului iubirii lui Dumnezeu.

Vă binecuvântez și vă ocrotesc cu o iubire imensă, în numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s