Oglinzi de lumină

Dragi cititori,

Ne apropiem de Crăciun, şi fiecare dintre noi are multe aşteptări: cu toţii dorim să se împlinească lucruri mari în viaţa noastră, şi ca anul care vine să deschidă o pagină frumoasă a viitorului nostru. Şi eu vă doresc multe lucruri frumoase de Crăciun şi de Anul Nou.

Vă propun un mesaj al Preasfintei Fecioare pe care l-am primit la sărbătoarea Neprihănitei  Zămisliri, şi care a venit ca un cadou de Crăciun, o mică bijuterie ce conţine atât de multă lumină. Sunt sigură că acest mesaj vă va călăuzi în modul cel mai potrivit înspre realizarea marilor lucruri în viaţă, a acelora care contează cu adevărat.

Cuvintele  Sfintei Fecioare sunt simple, afectuoase şi clare; ne orientează înlăuntru către Cel care este Stăpânul vieţii noastre, singurul care poate să o ducă la împlinire. Împreună cu Maria Neprihănită, vom descoperi în noi capacitatea de a-L primi pe Isus Cristos, trimis de Tatăl pentru a ne transforma în creaturi noi. De aici va începe schimbarea întregii omeniri.

Mă rog pentru voi toţi şi vă binecuvântez. Împreună cu colaboratorii mei, vă doresc un Crăciun Fericit şi un An 2012 fericit.

Mesajul Sfintei Fecioare din 8 decembrie 2011

Specchi di luce

”Copiii mei, cu bucurie doresc astăzi să vă binecuvântez. Vă aduc toată iubirea, gingăşia, binecuvântarea Dumnezeului Atotputernic, care a vrut, printr-un privilegiu cu totul particular, ca eu să fiu fiică, mireasă şi mama Dumnezeului cel veşnic.

Vă binecuvântez, pentru ca să aveţi forţa, curajul şi gingăşia pentru a înfrunta toate evenimentele care vă aşteaptă. Nu vă temeţi! Nu vă anunţ catastrofe sau lucruri teribile, ci lucruri grandioase.

Vă spun şi vouă ceea ce am spus despre mine însămi: mari lucruri va face în voi cel Atotputernic, dacă veţi fi uniţi cu El prin Inima Mea, dacă veţi fi capabili să primiţi puterea şi lumina Sa.

Dumnezeu este lumina care luminează pe tot omul. Dacă vă cufundaţi în lumina Sa, dacă permiteţi ca ea să pătrundă în voi, atunci veţi deveni lumină pentru alţii.

Voi sunteţi oglinzile care reflectă lumina lui Dumnezeu; dar, dacă oglinda e murdară sau tulbure, nu va putea reflecta lumina.

De aceea, vă invit la integritate şi la neprihănire. Le puteţi dobândi prin mine, pentru că eu vă conduc la Isus, care este jertfa pură, cel care se înalţă Tatălui sacrificiul imaculat. Astfel, prin mine, vă uniţi cu Isus şi deveniţi capabili să primiţi lumina în totalitate.

Copiii mei, dacă nu sunteţi neprihăniţi, dacă nu sunteţi integri, nu puteţi primi pe deplin lumina şi adevărul lui Dumnezeu. Primiţi lumină în măsura în care sunteţi curaţi înlăuntru, pentru că lumina lui Dumnezeu nu poate lumina ceea ce e murdar; dacă o face, e doar pentru a vă face să vedeţi ceea ce trebuie înlăturat, pentru că întunericul nu poate absorbi lumina, din contră, o respinge. De aceea, nu permiteţi ca în voi să trăiască tenebrele.

Vă invit să vă reînnoiţi gândirea, fiinţa voastră, modul de a acţiona, de a vorbi. Doresc să cufundaţi în mine întreaga voastră ființă, pentru a fi complet reînnoită. Atunci, din voi se va naşte un mod curat de a acţiona: tot ceea ce veţi face, prin gânduri, cuvinte şi opere, va fi un adevărat cânt de laudă a lui Dumnezeu.

Când arhanghelul Gabriel mi s-a prezentat, strălucea de lumina lui Dumnezeu, şi eu      m-am aflat înaintea acelei lumini. Aş fi putut-o respinge, chiar neprihănită fiind; eram liberă. Nimeni nu e constrâns la nimic, nici măcar să fie neprihănit. Eu am primit darul lui Dumnezeu şi astfel, când lumina lui Dumnezeu s-a manifestat înaintea mea, darul primit a devenit viu şi operant. Pusă în faţa luminii, în libertate am decis să o primesc, şi ea a făcut în mine totul. Acea lumină mi-a transformat viaţa.

Atunci, fiii mei, cu curaj, iubire şi hotărâre, continuaţi pe calea pe care aţi pornit. Nu vă va lipsi nimic; eu vă promit că voi fi mereu alături de voi. Ca Mamă şi Regină, voi deschide calea înaintea voastră şi vă voi însoți pe acest drum.

Eu doresc ca toţi fiii mei să fie neprihăniţi, integri, simpli şi bucuroşi. Vă rog, faceţi ca viaţa voastră să fie simplă: nu căutaţi lucruri mari, ci căutaţi-L pe Dumnezeu, care este cel mai mare lucru. Toate celelalte se vor desfăşura după planurile lui Dumnezeu, în modul potrivit şi la momentul potrivit. Încredinţaţi-vă, ca şi mine, Celui care, cu gingăşie şi înţelepciune, ştie să dispună toate lucrurile la momentul potrivit.

Eu sunt cu voi şi binecuvântez viaţa voastră. Prin voi, binecuvântez întregul meu popor, toate nucleele, tot ceea ce Domnul doreşte să realizeze în acest timp, ceea ce eu, ca Mamă, concep înlăuntrul meu, pentru că eu generez fiecare fiu al lui Dumnezeu, dar şi poporul Său Sfânt.

Vă binecuvântez cu binecuvântarea mea maternă, în numele Tatălui, al Fiului şi al Spiritului Sfânt”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s