Mărturia noastră

   de

Stefania Caterina și Tomislav Vlašić

Dragi cititori,

ajunşi în acest punct al drumului nostru, care devine tot mai intens şi plin de haruri, simţim nevoia de a puncta anumite lucruri, pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine ceea ce trece prin persoanele noastre şi mărturia pe care v-o dăm de câţiva ani, şi prin intermediul acestui site.

După cum aţi putut observa, în ultima vreme scriem pe acest site atât individual cât şi împreună. Mărturia noastră, de fapt, este comună, şi comună este şi misiunea noastră. Scriem și individual deoarece fiecare, pe lângă misiunea comună, are şi slujirea sa proprie înaintea lui Dumnezeu; astfel, mărturia noastră se completează şi se îmbogăţeşte cu originalitatea amândurora.

Mărturia noastră nu porneşte de la noi înşine, ca instrumente individuale ale lui Dumnezeu, ci de la apartenenţa noastră la Nucleul Central, care este unul din instrumentele extraordinare ale lui Dumnezeu pentru acest timp. V-am explicat în repetate rânduri natura şi acţiunea instrumentelor extraordinare ale lui Dumnezeu, care sunt: Nucleul Central, îngerii şi fraţii din Univers fideli lui Dumnezeu. De aceea, mărturia noastră este mărturia a doi membri ai Nucleului Central care trăiesc pe Pământ. Tot ceea ce vă transmitem este rodul comuniunii şi al acţiunii în Spiritul Sfânt, între  toate cele trei instrumente extraordinare, ai căror reprezentanți și purtători de cuvânt suntem.

Dumnezeu a prevăzut ca aceste instrumente să fie pe deplin manifestate întregii omeniri la momentul potrivit şi în modul pe care El îl cunoaşte; aceasta nu face parte din atribuțiile noastre. Ceea ce ne revine nouă este să ne prezentăm drept ceea ce suntem, fără să ne sustragem slujirii la care Dumnezeu ne-a chemat. Asta este ceea ce ne-a cerut Dumnezeu şi ceea ce facem, fără fanatism, dar cu conştiinţa responsabilităţii noastre.

Nu vă spunem aceste lucruri pentru a ne pune în centrul atenţiei sau pentru că ne considerăm superiori altora, ci pentru a vă ajuta să înţelegeţi că am fost chemaţi să colaborăm la acţiunea lui Dumnezeu din aceste timpuri, care este vastă şi complexă. Dacă acest fapt, pe de o parte ne permite să observăm evenimentele care se desfăşoară în Univers din diverse unghiuri, şi nu doar de pe Pământ, pe de altă parte, ne obligă la o mărturie francă înaintea lui Dumnezeu şi a voastră, a tuturor.

Dumnezeu ne-a cerut să mărturisim ceea ce vedem şi auzim, pentru a-i ajuta pe fiii Săi pe drumul lor în acest timp. Puteţi înţelege, deci, cât este de necesar să vă însoţim scriindu-vă frecvent. Puteţi înţelege şi de ce Dumnezeu permite atâtor instrumente să vorbească prin noi: pentru a vă explica realitatea complexă şi profundă pe care o vedem şi în care ne mişcăm, dar care nu ne este rezervată doar nouă, ci aşteaptă toată omenirea. Dorim pur şi simplu să deschidem calea oricui doreşte să participe la planul lui Dumnezeu din acest timp: acela de a reuni în Cristos întregul Univers.

De fapt, slujirea tuturor celor trei instrumente extraordinare este aceea de a revela şi mărturisi dinamicitatea planului lui Dumnezeu de a reuni în Cristos întreaga Creaţie. De la aceasta derivă manifesarea Dumnezeului Trinitar şi Unic. Rodul acestui plan va fi splendoarea Bisericii Universale.

Oferirea noastră lui Dumnezeu, prin Inima Neprihănită a Mariei, este fundamentul vieţii noastre şi miezul misiunii şi mărturiei noastre. Ne oferim pentru voi şi vă binecuvântăm, amintindu-vă continuu în rugăciunea noastră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s