Crăciun Fericit şi un An nou bun

Dragi cititori,

Se apropie Crăciunul şi marile evenimente ale mântuirii pe care le sărbătorim. Cred că fiecare dintre noi doreşte să-şi deschidă spiritul pentru a primi harurile pe care Domnul le va revărsa peste omenire, pofida atmosferei de sărbătoare care are prea puţin de-a face cu spiritul. Mai mult, arareori se aude pomenindu-se numele Pruncului Isus, înlocuit fiind de Moş Crăciun, prezentat copiilor ca o figură magică ce poate face tot ce i se cere; păcat că nu a existat niciodată. Se vorbeşte despre “magia Crăciunului“ sau de “spiritul Crăciunului“, toţi termeni care ascund marele gol care din păcate se află în inimi.

Însă noi ştim că Isus va veni din nou între noi; va veni ca să ne aducă lumina vieţii, speranţa unei existenţe noi care nu e vis nici magie, ci o realitate tangibilă şi plină de fericire pentru cine ştie să o descopere făcând din viaţa sa un dar pentru Dumnezeu. Iată, urarea pe care doresc să v-o fac e tocmai aceasta: să puteţi descoperi viaţa lui Dumnezeu în voi, umblând în legile Spiritului, înspre o cunoaştere tot mai directă şi mai profundă a lui Dumnezeu, ca să ajungeţi la adevărata fericire, devenind fiinţe noi.

Am deschis acest site de aproape un an, şi ne bucurăm să constatăm că ne urmăriţi în număr mare şi cu atenţie. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre mine şi colaboratorii mei: vă asistăm cu iubire, cu rugăciunea şi cu oferta vieţii, pomenindu-vă în fiecare zi înaintea lui Dumnezeu. Dacă nu am face asta, v-am da numai cuvinte goale sau mesaje frumoase, pe când Crăciunul ne aminteşte tocmai că iubirea trebuie să se facă trup pentru a fi credibilă şi pentru a fi operantă. De aceea sunt convinsă că comuniunea care se creează între noi şi voi nu e una virtuală, cum se obişnuieşte să se spună, ci autentică, pentru că Spiritul Sfânt e Cel care ne uneşte şi face să ne întâlnim, iar El nu are limite nici bariere. Ne cunoaştem în Dumnezeu chiar dacă, poate cu mulţi dintre voi nu ne vom întâlni niciodată personal; ne întâlnim însă în iubirea lui Dumnezeu, dincolo de limitele noastre, şi acest lucru ne este de-ajuns.

Nu ne-am întâlnit din întâmplare pe acest site, fiindcă sunt întâlniri care depăşesc orice planificare umană, provin din veşnicie şi sunt fondate pe iubirea adevărată, cea a lui Dumnezeu; sunt întâlnirile cele mai adevărate.

Împreună cu toţi cei care colaborează cu mine, vă urez vouă şi familiilor voastre Crăciun Fericit şi un An nou bun. Să ne umple de viaţa Sa Dumnezeul nostru care este iubire, şi în iubirea Sa vom realiza visele noastre cele mai frumoase.

În Cristos,

Stefania Caterina

nativita_2898

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s